J.C Escalatie

( Gekozen door teamcaptain: 5 km hardlopen )

van totaal € 1.000 (287%)

Leden van J.C Escalatie

Wij kwamen op het idee om mee te doen aan de MS Motion omdat een van onze moeders aan deze ziekte lijdt. Wij willen zo veel mogelijk geld ophalen voor het onderzoek!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 25 jun
€ 100 Annie
2019 24 jun
€ 10 Daniel
2019 24 jun
€ 30 Anoniem
2019 23 jun
€ 50 Marja
2019 23 jun
€ 25 Hans

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.