IVM against MS

( Gekozen door teamcaptain: 5 km hardlopen )

van totaal € 500 (429%)

Ren MS de wereld uit!

Helaas kwam de ziekte ineens heel dichtbij toen in september één van de medewerkers gediagnosticeerd werd met MS. Als één team gaan wij de strijd aan om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar MS!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 04 jun
€ 15 Anoniem
2018 03 jun
€ 50 Miriam
2018 03 jun
€ 15 Hans
2018 02 jun
€ 15 Samantha
2018 02 jun
€ 50 Kirsten

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.