Het MS Kwartet

( Gekozen door teamcaptain: 5 km wandelen )

van totaal € 850 (97%)

Samen wandelen voor een wereld zonder MS.

Norma en Ingrid - zelf MS patiënten - weten helaas uit ervaring wat de gevolgen van MS zijn. Madelon en Marian lopen mee om ons te ondersteunen bij deze sponsorloop! Steun ons en doneer voor verder onderzoek naar hopelijk genezing van MS.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 03 jun
€ 10 Marleen
2018 03 jun
€ 10 Anoniem
2018 02 jun
€ 20 Jeroen & Jennifer
2018 02 jun
€ 20 Peter en Annemieke
2018 31 mei
€ 10 David

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.