Hertjes & Co

( Gekozen door teamcaptain: 20 km wandelen )

van totaal € 250 (500%)

Wandelende Hertjes

Wij wandelen voor onze vader, schoonvader, opa die al 25 jaar met de ziekte MS moet leven en hopen op deze manier bij te dragen aan onderzoek om deze vreselijke ziekte, die zoveel impact heeft, te genezen.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 13 sep
€ 15 Truus
2018 10 sep
€ 15 Wim
2018 10 sep
€ 25 Willy en Hans
2018 09 sep
€ 15 Yvonne
2018 09 sep
€ 100 Wim

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.