FamilyPower

( Gekozen door teamcaptain: 10 km wandelen )

van totaal € 500 (94%)

Wandelen is het beste medicijn!

'A negative mind will never give you a positive life' Met het ophalen van het sponsorgeld hopen wij een steentje bij te dragen naar dé oplossing tegen MS!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 05 jun
€ 5 Saskia
2018 03 jun
€ 15 Mirjam
2018 03 jun
€ 15 Lizzy
2018 03 jun
€ 5 Nicolette
2018 02 jun
€ 50 Tjarda
2018 14 mei
FamilyPower Vorig jaar waren wij voor de tweede keer van de partij in Utrecht. Dit jaar ben ik verhuisd naar Rotterdam en MS Motion verhuisd gezellig met mij mee, dus gaan we dit jaar wandelen in Rotterdam om...

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.