Dino's lopen voor MS

( Gekozen door teamcaptain: 10 km wandelen )

van totaal € 250 (320%)

Voor mijn lieve mams! Omdat lopen niet voor iedereen vanzelfsprekend is!

Wij lopen voor mijn lieve mams, en voor alle andere mensen die moeten leven met deze onzekere ziekte!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 10 sep
€ 10 Francisca
2018 09 sep
€ 50 Anoniem
2018 09 sep
€ 25 Lisanne
2018 08 sep
€ 25 Tineke
2018 08 sep
€ 20 Mila
2018 20 jun
Wil je met mij mee lopen? Hi, Leuk dat je op deze pagina kijkt! Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS ...

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.