Dennis en Judith MS motion

( Gekozen door teamcaptain: 5 km hardlopen )

van totaal € 750 (115%)

Dennis en Judith MS motion

In onze naaste familie komt deze ziekte helaas ook voor. We hopen heel erg dat er een medicijn voor deze nare ziekte komt en lopen daarom mee om geld in te zamelen voor verder onderzoek.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 15 apr
€ 10 Anoniem
2019 14 apr
€ 10 Margreeth
2019 14 apr
€ 5 Anoniem
2019 14 apr
€ 15 Kim
2019 13 apr
€ 15 Marko

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.