De Mheentjes

( Gekozen door teamcaptain: 10 km hardlopen )

van totaal € 300 (1211%)

Met uw bijdrage lopen wij hard tegen MS

De grootste hobby van Jitske, onze dochter en zus, was hardlopen. Helaas lukt dit niet meer door MS. Daarom komen wij voor haar en alle andere patiënten met MS in beweging! Dit doen wij om geld op te halen voor onderzoek naar MS. Help jij ons mee om het gevecht tegen deze slopende ziekte aan te gaan?

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Team is afgesloten

2019 08 okt
€ 20 Ingrid
2019 07 okt
€ 10 Femke
2019 02 okt
€ 10 karel
2019 01 okt
€ 15 Anoniem
2019 28 sep
€ 15 Anoniem

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.