De Heppiedepeppies!

( Gekozen door teamcaptain: 10 km wandelen )

van totaal € 100 (10%)

Geef met je hart en je geeft altijd genoeg!

Wij zijn een sportieve moeder en dochter die allebei van zowel beweging als van de natuur houden. We kunnen beiden dan ook erg genieten van de cominatie van deze twee elementen en gunnen onszelf daarom regelmatig deze beweging door middel van hardlopen, fietsen en/of wandelen in de omgeving waarin wij wonen. 

Echter beseffen wij ons ook heel goed dat beweging voor sommige mensen met een spierziekte zoals MS niet altijd ontspanning maar soms zelfs een hele uitdaging is. Juist omdat wij kunnen genieten van deze bijzondere oplaadmomenten, vinden wij het hartverscheurend dat andere mensen  vanwege hun ziekte hier minder tot niet van kunnen genieten. 

Op deze manier willen wij dan ook alle mensen en hun liefdevolle gezinnen met een spierziekte zoals bijvoorbeeld MS eren en een riem onder het hart steken.

 

Doet u met ons mee?

 

Hartelijke groetjes,

 

Eva & Kelly

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 03 aug
€ 5 Jessie
2018 03 aug
€ 5 Kimberley Anna

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.