De 4 ms rupsen

( Gekozen door teamcaptain: 10 km wandelen )

van totaal € 250 (220%)

Wij zetten ons in!

Wij komen in actie voor ms omdat mijn moeder ms heeft en dat is super naar, ze is heel vaak niet lekker en heel moe. Daarom kom ik met mijn beste vriendin en opa en oma in actie voor ms.

Ps. we heten de 4 ms rupsen omdat er vorige keer heeeeel veel rupsen liepen op de 10 km route

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • Virtual Run

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2021 09 jul
€ 15 Uitgeverij Aan de Tijd
2021 09 jun
€ 15 Anoniem
2021 05 jun
€ 50 Joke en Hans
2021 03 jun
€ 50 Peter en Tamas
2021 03 jun
€ 50 Dirk en Marjan

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.