Biertje erbij!

( Gekozen door teamcaptain: 10 km hardlopen )

van totaal € 250 (125%)

Biertje erbij - rennen tegen MS

We hebben meerdere vrienden die helaas te maken hebben met MS, een diagnose die het leven op zijn kop zet. Om MS de wereld uit te helpen is nog bergen geld nodig voor onderzoek, daar willen wij best een stukkie voor rennen.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 21 apr
€ 15 Judith
2018 14 apr
€ 10 Sanne
2018 14 apr
€ 15 Nico
2018 14 apr
€ 15 Harry en Netta
2018 12 apr
€ 45 Anoniem

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.