Team

Met een team meedoen aan MS Motion is altijd gezelliger dan individuele deelname. Dus trommel jouw vrienden, familie, kennissen en buren op, bedenk een creatieve teamnaam en doe mee!

 

Nieuw team starten

Het inschrijven van een team is heel makkelijk. Kies een locatie en klik op de button Doe mee! Kies jouw locatie en vul jouw gegevens in. Vervolgens kun je kiezen hoe je mee wil doen. Als je een nieuw team wil aanmaken, kies je voor de optie Team. Vul daarna de overige gegevens in en jouw team is een feit. Deel de teampagina met jouw vrienden, familie en anderen en vraag of zij deelnemen aan jouw team.

 

Bij een bestaand team aanmelden

Wil jij je inschrijven bij een al bestaand team, dan klik je ook op de button Doe mee! Kies jouw locatie en vul jouw gegevens in. Bij de volgende stap kun je kiezen voor de optie Teamlid. Selecteer vervolgens het juiste team en vul de overige gegevens in.

 

Sponsoren

We zouden het geweldig vinden als je na het aanmaken van je actiepagina nog aan de slag gaat om sponsoren te werven. Dat kan hij vrienden, familie, buren maar ook bijvoorbeeld bij collega’s. Allemaal om nog meer onderzoek naar Multiple Sclerose mogelijk te maken!