MS Motion shirt


De kleuren van MS Motion zijn oranje en paars. We zouden het fantastisch vinden als iedereen tijdens MS Motion in het oranje of paars komt. En wat is er nou mooier dan het officiële oranje MS Motion shirt?

Het hardloopshirt is gemaakt van 100% polyester. Het is ademend en snel drogend, duurzaam, licht en comfortabel. Er is een heren-, dames- en kidsvariant. Het shirt is oranje met op de achterkant in het paars het logo van MS Motion. Let op! De shirts vallen iets kleiner, dus het is verstandig een maat groter dan normaal te bestellen.

Je kunt het shirt direct bij inschrijving bestellen, dan krijg je het tezamen met je inschrijfnummer thuisgestuurd. Het MS Motion shirt kost €20. Een deel van de opbrengst van de shirts wordt opgeteld bij het totaal opgehaalde bedrag voor MS Motion!

Ben je het shirt vergeten te bestellen, maar wil je er alsnog een hebben? Dat kan! Het wordt 13 mei ook verkocht in de MS Motion stand (zolang de voorraad strekt) of stuur een e-mail naar msmotion@nationaalmsfonds.nl om je bestelling door te geven. 

     

Mannen T-shirt

Beschikbaar in de maten:
S / M / L / XL / XXL / 3XL

Vrouwen T-shirt

Beschikbaar in de maten:
S / M / L / XL / XXL / 3XL

T-shirt kids

Beschikbaar in de maten:
110/116 - 122/128 - 134/140 - 146/152 - 158/164