van totaal € 200.000 (1%)

MS Motion Utrecht

Houd pen en papier in de aanslag. Markeer zondag 10 september alvast in je agenda. Dan vindt namelijk de jubileumeditie van MS Motion plaats, want MS Motion bestaat 10 jaar! Tijdens dit unieke hardloop- en wandelevenement voor iedereen zetten deelnemers, vrijwilligers en het Nationaal MS Fonds zich weer in om geld in te zamelen voor deze zenuwslopende ziekte. 

Ren, loop of rol mee tijdens de 5 of 10 km over het prachtige parcours. Ontdek wat de unieke plek Park Vliegbasis Soesterberg te bieden heeft. Laat je verrassen door deze bijzondere locatie, vol historie en natuur. 

Deze dag staat in het teken van het leveren van een positieve bijdrage. Door een prestatie te leveren. Door aandacht te vragen voor MS. En juist ook door geld in te zamelen voor deze ongeneeslijke ziekte. Doe mee en kom in beweging!

Loop jij al warm voor het event? Je kunt je nu aanmelden voor MS Motion. Schrijf je nu in.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
2023 31 mrt
2023 30 mrt
€ 10 Margot Aan: Van Assouw
2023 30 mrt
€ 10 Margje Aan: van Assouw
2023 30 mrt
€ 15 Bram Aan: van Assouw
2023 30 mrt
€ 10 Anoniem Aan: van Assouw

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.