2020 16 mrt

In verband met het coronavirus (COVID-19) is MS Motion Zwolle uitgesteld

Normal 4c37aba887605600337fb6a1a39830ef1f57d26e

In korte tijd heeft het coronavirus een belangrijke rol gekregen in het leven van veel mensen. Vorige week werd duidelijk dat alle evenementen met meer dan 100 personen tot in ieder geval 31 maart, niet door mogen gaan. Na de extra maatregelen van afgelopen weekend, hebben we besloten om ook MS Motion Zwolle uit te stellen naar een nader te bepalen datum.

We hebben deze keuze vooral gemaakt met het oog op onze doelgroep: de mensen met MS. Zowel door het RIVM als door de GGD wordt aangegeven dat mensen met een verminderde weerstand behoren tot de risicogroep. De mensen die gebruik maken van MS remmende medicatie (imuunmodulatie) maken daarmee deel uit van deze risicogroep. Met dit besluit willen wij ons steentje bijdragen om de veiligheid van de mensen met MS zo goed mogelijk te behouden en verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Op het moment kunnen wij nog geen duidelijkheid geven over een nieuwe datum, dit zullen wij eerst intern en met onze partners overleggen. Zodra we meer informatie hebben, zullen we hierover informeren.

 
Wat betekent dit voor jou?
 

  • De inschrijvingen van MS Motion Zwolle zijn momenteel stopgezet
  • Je aanmelding blijft geldig
  • Je actiepagina blijft bestaan
  • De donaties die je hebt opgehaald blijven bestaan  
     

Mocht je na de bovenstaande informatie nog vragen hebben, neem dan contact op met msmotion@nationaalmsfonds.nl

Hou voor meer informatie en een nieuwe datum onze website in de gaten.