van totaal € 58.375 (36%)

Zwolle

Kom in beweging voor MS! Op 3 oktober zal wandel- en hardloopevenement MS Motion Zwolle plaatsvinden. Doe jij mee?

 

Afstanden

  • 5 kilometer wandelen
  • 10 kilometer wandelen
  • 5 kilometer hardlopen
  • 10 kilometer hardlopen

Meedoen aan MS Motion betekent dat je loopt voor onderzoek naar MS. Voor een beter leven voor mensen met MS nu en een wereld zonder MS morgen.

 

Samen sta je sterker

Schrijf je in met vrienden en familie voor de gezelligheid en dat extra steuntje in de rug. Ook kun je je inschrijven bij ‘Team Nationaal MS Fonds’ om samen te wandelen met andere mensen met MS. Leer nieuwe mensen kennen terwijl je je doel behaalt!

 

100% naar onderzoek

Met dit evenement halen deelnemers geld op. Wanneer je je hebt ingeschreven krijg je een persoonlijke actiepagina waarmee je online sponsoren kunt werven. Naast het behalen van je eigen doel, kun je dus ook bijdragen aan het gezamenlijke doel. Mooier nog, de volle 100% van het opgehaalde geld naar onderzoek!

 

Kom in actie!

Je kunt je individueel of als (bedrijfs)team inschrijven voor een wandelroute of hardloopafstand. Tijdens het inschrijven vragen wij een minimale donatie van € 20,- per persoon. Kinderen van 6 t/m 12 jaar betalen € 10,- en kinderen t/m 5 jaar doen gratis mee. Kijk op www.msmotion.nl voor meer informatie of om je in te schrijven!

Daarnaast vragen we de deelnemers om zoveel mogelijk fondsen te werven bij bekenden, vrienden en familieleden. Dat kan door jouw actiepagina door te sturen naar iedereen die je kent. Hoe meer fondsen, hoe eerder we belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar multiple sclerose mogelijk kunnen maken. Help je mee?

 

Coronamaatregelen

We weten nog niet welke maatregelen er gelden tijdens deze fysieke editie van MS Motion. Veiligheid staat voorop! Dat betekent voor nu het volgende: 

Bekijk hier de coronamaatregelen voor MS Motion.

 

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
2021 04 aug
€ 20 Aukje Aan: Sanne
2021 04 aug
€ 25 Tamara Aan: Ik zet me in!
2021 04 aug
€ 20 Eelke Aan: Ik zet me in!
2021 29 jul
€ 40 Carolien Aan: Alles voor MS
2021 28 jul
€ 10 Marlieke Aan: Ik ga ervoor
2020 04 mrt
'Mijn moeder heeft MS, daarom wilde ik altijd al iets doen om geld op te halen voor onderzoek.' Amber Hogewerf doet 3 oktober mee aan MS Motion Zwolle, het hardloop- en wandel evenement wat wordt georganiseerd door het Nationaal MS Fonds om geld op te halen voor onderzoek. ‘Mijn moeder heeft...

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.