Stefan Clement

( 10 km wandelen | Lid van team: TEAM ANNEMARIE )

van totaal € 1.000 (148%)

Team Annemarie

Wij doen mee met MS Motion om geld op te halen voor onderzoek naar *MS.

Mijn schoonzus Annemarie (Vrouw van mijn broer) is een paar jaar geleden getroffen met de ziekte MS, waardoor hun gezin hierdoor flink heeft moeten aanpassen. Mijn broer heeft destijds alles in het werk gesteld om ander werk te vinden om meer tijd met zijn vrouw en gezin door te brengen, door deze immense druk is zijn gezondheid er ook onder gaan lijden en heeft hij 3 *Tia’s gehad. Hierdoor heeft hij blijvende hersenschade opgelopen. Het feit dat hij alsnog deze 10km zou willen lopen voor zijn vrouw en voor de ziekte MS is een enorme presentatie!

Steun ons en daarmee steun je veel meer.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Afgesloten

2019 11 mei
€ 10 Sveb
2019 11 mei
€ 10 Wilbert
2019 10 mei
€ 5 Fam.
2019 10 mei
€ 25 Jan
2019 10 mei
€ 25 Jan
2019 28 mrt
Bedankt! Voor iedereen die reeds gedoneerd hebben, bedankt voor jullie steun en vertrouwen. We zijn al goed op weg naar een mooi bedrag voor MS Motion, Maar we zijn er nog niet dus vertel het je buren, coll...

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.