Eric de Vos

( 10 km hardlopen | Lid van team: Team Lau )

van totaal € 500 (101%)

Team Lau lust MS rauw!

 

Elk jaar wil ik mijzelf inspannen en mijn familie en vrienden om steun vragen voor één goed doel.

Dit jaar heeft het goede doel waar ik geld voor op wil halen een speciale betekenis voor me.
Bij mijn zusje Laura werd in 2009 de diagnose MS gesteld. Heel heftig, maar als je ziet hoe ze daar mee om is gegaan heb ik daar diep respect voor. Ze was altijd al een levensgenieter, en heeft daar geen moment op ingeboet.
Door haar medicatie kan ze gelukkig vrijwel alles ondernemen wat ze wil, daar ben ik dan ook erg dankbaar voor. Helaas zijn er veel mensen met deze ziekte ook een stuk minder goed af.

Om ervoor te zorgen dat de hulp, medicatie en hopelijk ooit preventie bij MS nog beter wordt, zet ik me samen met Team Lau op 3 juni in om zoveel mogelijk geld op te halen. Hopelijk mogen we rekenen op jouw steun!

Wil je mijn trainingen volgen? Kijk dan op SmashRun of EndoMondo

Extra challenge: < 90kg

Naast de 10km lopen wil ik graag een extra challenge ondergaan om mensen tot een donatie over te halen. Ik wil namelijk voor het eerst in ruim 20 jaar onder de 90kg wegen. Startpunt op 9 april: 93.0kg.

In de komende 9 weken wil ik dus 4 kilo kwijtraken en door dit hier te delen heb ik een mooie stok achter de deur. Doe een donatie en je bent zeker van updates rondom de vorderingen!

En met die 4 kilo minder loop ik wellicht ook nog wel een PR op de 10km.... ;)

Dank voor jullie support!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Afgesloten

2018 03 jun
€ 15 Martijn
2018 28 mei
€ 10 Korstiaan
2018 26 mei
€ 15 Marloes
2018 29 apr
€ 5 Anoniem
2018 25 apr
€ 10 Tim
2018 24 mei
In de lokale krant Lokale krant De Heraut maakte een artikel over MS in Motion en gebruikte mijn deelname daarin. Leuk stukje geworden, al zeg ik het zelf ;)

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.