Carmen van der Beek

( Halve marathon )

van totaal € 500 (121%)

Carmen loopt halve marathon voor MS fonds

Lieve allemaal,

Zoals sommigen al wisten wilde ik al een tijdje een halve marathon lopen. Het leek me alleen jammer om  dit zonder 'hoger doel' te doen, en toen kwam ik online de MS motion loop tegen.

Mijn tante is onlangs gediagnosticeerd met MS. Mede daardoor, en ook door andere verhalen en via het internet kwam ik er steeds meer achter wat een vreselijke ziekte dit is en hoe weinig er over bekend is, en hoe weinig er op het moment aan gedaan kan worden. Daarom hoop ik met deze halve marathon zoveel mogelijk geld op te halen. Het zou super zijn als jij hieraan mee kunt helpen! Door geld te doneren kan het MS fonds meer onderzoek doen en kunnen mensen met MS hopelijk beter geholpen worden. Alle kleine beetjes helpen, dus ookal kan je maar een klein bedrag doneren, laat dat je vooral niet tegenhouden!

Liefs, Carmen

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Afgesloten

2018 31 mei
€ 5 Jorrit
2018 30 mei
€ 25 VERDOUW wonen&slapen
2018 30 mei
€ 10 Anoniem
2018 30 mei
€ 10 Free
2018 30 mei
€ 5 Jolijn

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.