Annabel Laurenssen

( 20 km wandelen | Lid van team: Beat MS! )

van totaal € 100 (305%)

Samen sterkt - Beat MS!

Sponsor ons en help het MS fonds!

Op 9 september lopen wij voor MS Motion, de sponsorloop van het Nationaal MS fonds, 20 km door het Utrechtse landschap. Meedoen aan MS Motion betekent dat je loopt voor onderzoek naar MS. Voor een beter leven voor mensen met MS nu en een wereld zonder MS morgen.

MS is een progressieve ziekte waarbij de bescherm- en isolatielaag rondom de zenuwen in de hersenen, ruggenmerg en oogzenuwen (het centrale zenuwstelsel) is beschadigd. Oftwel: een onzekere ziekte die de kwaliteit van leven drastisch aantast!

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. Het Nationaal MS fonds financiert innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geeft voorlichting op dit gebied.

Wilt u hier ook aan bijdragen? Sponsor ons en doneer!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Afgesloten

2018 06 mrt
€ 15 Ilona
2018 05 mrt
€ 10 Anoniem
2018 05 mrt
€ 15 Judith
2018 05 mrt
€ 5 Anoniem
2018 04 mrt
€ 20 Rianka

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.