Zulaira van der Weiden-Gharbharan

( 5 km wandelen | Lid van team: One Love )

van totaal € 200 (5%)

Samen nóg sterker tegen MS

Mijn zus heeft MS. Sinds mijn zus MS heeft, heeft dat ons nog dichter bij elkaar gebracht. Toen mijn zus vorig jaar voorstelde om mee te lopen zei ik natuurlijk JA! We gaan ervoor. Dit jaar is er na 3 "stabiele" jaren achteruitgang geconstateerd. Mijn zus moet weer aan de medicatie, maar welke? We lopen ook dit jaar weer mee, maar met in ons achterhoofd dat er nog steeds geen geneesmiddel is en daar is onderzoek voor nodig. Niet alleen voor mijn zus, maar voor iedereen die met deze ziekte te maken heeft. Steunen jullie ons? 

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 02 apr
€ 10 Je Zus

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.