Yara Bloemendaal

( 5 km wandelen | Lid van team: MS can kiss my ass )

van totaal € 100 (15%)

Met wat zusterliefde komen we er wel

Mijn zussie heeft MS. Maar zoals ze zelf altijd zo krachtig zegt, MS heeft haar niet. Gelukkig heeft een wondermedicijn haar klachten weggenomen, maar dan nog blijft de vraag: waarom heeft nou juist mijn zussie MS? Om daar onderzoek naar te kunnen doen, en om meer mensen van hun MS-klachten af te helpen, moet er geld ingezameld worden! Daarom ren ik, samen met mijn zussie, mee met MS Motion. Met wat zusterliefde komen we er wel!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 02 apr
€ 15 Yara

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.