Wout van Tongeren

( 5 km hardlopen | Lid van team: J.C Escalatie )

van totaal € 100 (200%)

Wout van Tongeren

De moeder van een goede vriend van mij lijdt sinds 2 jaar aan MS. Graag wil ik jullie vragen om een bijdrage te leveren om geld in te kunnen zamelen voor een uitgebreid onderzoek! Alle beetjes helpen, alvast bedankt!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 16 jun
€ 25 Wout
2019 16 jun
€ 20 Bob
2019 12 jun
€ 15 Christine
2019 09 jun
€ 15 Stela
2019 09 jun
€ 25 Rene

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.