Willy Alting

( 10 km hardlopen )

van totaal € 250 (16%)

Ik ren voor Kitty!

Onze vriendin Kitty haalt alles uit het leven met de diagnose MS. Wij willen haar zo lang mogelijk in ons leven, alsook haar gezin.  Zodat we zolang mogelijk van haar humor en positieve warme instelling kunnen genieten. 

Ik ren voor Kitty en haar gezin.

Steun haar door middel van te doneren! 

 

 

(op de foto: mijn vrouw en Kitty)

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 02 aug
€ 10 Zwanny
2018 02 aug
€ 10 Anoniem
2018 01 aug
€ 5 Jan
2018 31 jul
€ 15 Willy

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.