Wesley Kanon

( 10 km wandelen | Lid van team: Smits 10 km wandel team )

van totaal € 200 (20%)

steun het msfonds vanuit je goede hart

me vriendin heeft ms en zie wat ms met een mens doe dus daarom is het erg van belang dat we samen sterk staan en samen voor ieder de beste medicijn kunnen ontwikkelen en dat kan alleen als we samen geld doneren om ieder met ms te kunnen helpen voor het beste medicijn.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 08 jul
€ 5 Erik Angelique Babet en Antonie
2019 04 jun
€ 5 Inge
2019 21 jan
€ 5 Elta
2019 20 jan
€ 25 Hans

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.