Wendy van Veen

( 10 km wandelen | Lid van team: Het Kompas )

van totaal € 100 (210%)

We always find a way

Tatjana en ik willen samen deze loop doen om zoveel mogelijk geld op te halen voor het onderzoek naar de ziekte MS. Onlangs heeft onze goede vriend Dennis te horen gekregen dat hij MS heeft. Een diagnose die zijn leven zijn kop heeft gezet. Ook mijn lieve vriendin Tineke weet al lange tijd dat ze MS heeft, en ik zie keer op keer weer wat dat met haar en haar gezin doet. 
Op deze manier willen we laten zien dat we er voor ze zijn en zo ons steentje bij te dragen om zo snel mogelijk iets tegen deze ziekte te kunnen doen. Samen met Tatjana ga ik deze loop doen en zoals ze zelf zegt: het gevecht tegen deze ziekte aan te gaan en iedereen te laten weten dat, ondanks alles.... WE ALWAYS FIND A WAY!
Help jij ons mee ? sponsor ons dan, al is het maar een klein bedrag alles is welkom.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 21 jun
€ 20 Linda
2019 19 jun
€ 10 Tamara
2019 18 jun
€ 25 Hermen
2019 18 jun
€ 10 Elise
2019 18 jun
€ 25 Adrie

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.