Tirza Kleijn

( 5 km wandelen | Lid van team: MS Squat )

van totaal € 200 (102%)

Kicking ms with Mich

Dit is voor mijn lieve vriendin en alle andere mensen die ms hebben. Dit is het minste wat ik voor jullie kan doen. Samen staan we sterk.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 22 jun
€ 100 Michel en Mirjam
2019 11 jun
€ 20 Roland
2019 11 jun
€ 15 Ilja
2019 07 jun
€ 10 Leonie
2019 06 jun
€ 15 Wim

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.