Tarik el Kaaoichi

( 5 km hardlopen | Lid van team: Strijders tegen MS )

van totaal € 200 (92%)

Strijders tegen MS

Mijn naam is Tarik en ik ben 9 jaar (bijna 10!). Mijn mama heeft MS. Ik steun haar en al haar lotgenoten door zoveel mogelijk geld op te halen. Helpt u mij? Ik ben dankbaar voor elke donatie. Dank u wel.

 

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2019 27 apr
€ 70 Tarik
2019 23 apr
€ 15 Jerry en Eva
2019 07 feb
€ 5 Anoniem
2019 05 feb
€ 15 Oma
2019 04 feb
€ 50 Anoniem

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.