Sven van den Hoek

( 10 km wandelen )

van totaal € 500 (68%)

Wandelen tegen MS!

Mijn vriendin heeft in september 2017 haar eerste schub gehad. Voor nu heeft zij de diagnose CIS, maar de kans is zeer groot (80-90%) dat zij uiteindelijk de volledige diagnose MS krijgt. Zij is, naast wat belemmeringen in haar dagelijks leven, optimistisch en zeer gemotiveerd om deze 'strijd' aan te gaan. Natuurlijk doe ik met haar mee! Zouden jullie ons daarbij willen helpen? Mijn dank is groot!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2019 30 mei
€ 10 Niels
2019 30 mei
€ 10 Maikel
2019 30 mei
€ 5 Anoniem
2019 30 mei
€ 10 Elwin
2019 30 mei
€ 10 Remco en Dewi

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.