Sharon Zuidema

( 5 km hardlopen )

van totaal € 10 (3600%)

Sharon loopt voor MS onderzoek, ik loop voor mijn sterke moeder!

Mijn hele leven lang zie ik mijn moeder dagelijks vechten tegen haar beperkingen van MS. Het is niet in woorden te omschrijven hoeveel bewondering ik voor haar heb. Iedere steun kan ze gebruiken, op wat voor manier dan ook. Dat ik samen met mijn vader, broertje en familie ga rennen voor MS is een extra stap tegen MS! 

Geef ook jouw steun door bij te dragen aan deze doneeractie! 

Dankjewel!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 25 apr
€ 15 Anoniem
2018 22 apr
€ 10 Bas en carlijn
2018 22 apr
€ 15 Roy
2018 21 apr
€ 25 Anoniem
2018 19 apr
€ 15 Maaike

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.