Sebas De Vreugd

( Inschrijfgeld volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar | 10 km wandelen )

van totaal € 1.200 (5%)

Lopen voor ms

Inzetten voor mensen met ms aangezien mijn vader t ook heeft gehad en hij helaas overleden is wil ik me inzetten voor alle mensen die met deze ziekte te maken hebben zodat er wat gevonden kan worden dat t genezen Kan worden  ik wil zoveel mogelijk geld ophalen en zoveel mogelijk geld binnen halen (wil dit groots gaan aan pakken voor t ms fonds en de mensen met ms )

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2019 23 feb
€ 5 Anouska
2019 21 feb
€ 10 Debbie
2019 19 feb
€ 15 Carlijn hendriks beauty specialist
2019 19 feb
€ 10 Carlijn
2019 19 feb
€ 15 Bernadette

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.