Samantha Wolfslag

( 10 km hardlopen )

van totaal € 250 (454%)

Ren MS de wereld uit!

Hardlopen is enorm belangrijk voor mij. Het is mijn fysieke en mentale uitlaatklep waar ik absoluut niet zonder zou kunnen. Maar ik besef mij ook dat dit niet voor iedereen is weggelegd.

Mijn moeder heeft MS. Het gaat op dit moment gelukkig erg goed met haar, maar de ziekte is erg onvoorspelbaar. Ik maak van dichtbij mee wat voor verschrikkelijke rotziekte dit is.

Mijn moeder is voor mij mijn grote voorbeeld. Ze laat zich niet tegenhouden door haar ziekte. Ondanks de fysieke klachten tennist ze 3 tot 4 keer in de week, past ze wekelijks op haar kleinkinderen en is ze altijd druk bezig in huis en in de tuin. Een echte doorzetter! 

Voor haar en alle anderen met MS loop ik de 10km. Ik kom in actie voor een wereld zonder MS. Steun jij mijn actie?

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
2022 20 sep
€ 10 Merly
2022 17 sep
€ 25 Jan-Willem
2022 17 sep
€ 5 Remco
2022 17 sep
€ 10 Rianne
2022 17 sep
€ 10 Myrna

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.