Rody Koolhoven

( 10 km hardlopen | Lid van team: Team GO NUTS! )

van totaal € 200 (80%)
Mijn doel 10 km (0% Bereikt)

Ik ga weer hardlopen om in te zamelen.

Ik kom in actie omdat er nog veel onderzoek nodig is voor de bestrijding van MS. Mijn lieve vrouw heeft hier ook mee te maken en ik wens dat we hier op een dag een oplossing voor kunnen vinden. Wilt u mij helpen?

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • Virtual Run

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2022 18 jan
€ 35 Martin
2022 14 jan
€ 25 Adriaan
2022 14 jan
€ 15 Barbara
2022 13 jan
€ 20 Wouter
2022 12 jan
€ 15 Ivonne

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.