Waarom loop ik mee?

Dit is de actie van Rody Koolhoven

( Inschrijfgeld volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar | 10 km hardlopen | Lid van team: Team GO NUTS! )

van totaal € 100 (150%)
Actie is afgesloten

Sinds enige tijd heeft mijn lieve partner Chantal last van klachten die verband houden met het ziektebeeld MS.
Ik zeg "Verband houden" aangezien het in haar geval erg lastig is om de diagnose te stellen, maar volgens specialisten op dit gebiedt zal het hoogst waarschijnlijk wel een MS diagnose worden.
Dit heeft tijd nodig en de juiste onderzoeken moeten daarvoor gedaan gaan worden. Tot die tijd zijn we in het ongewisse en proberen we het er het beste van te maken. Of het wel of niet in haar geval MS betreftweten we dus nog niet zeker maarik kan me heel goed voorstellen wat deze mensen moeten doorstaan aangezien we zelf in een sort gelijke situatie verkeren. Je leven wordt hier sterk door beinvloed en niet alleen voor de patient maar ook voor alle mensen om hen heen.
Als ik hiermee kan bijdragen aan beter onderzoek is dat iets wat ik graag doe. Voor mn liefste en voor alle mensen die met deze ziekte te kampen hebben.
Ik ga voor de 10km hardlopen en hoop dat we met ons team een leuke dag zullen hebben en een goede bijdrage kunnen ophalen voor onderzoek naar MS.
Als je mij of ons team wilt sponsoren zal ik erg dankbaar zijn en als je met ons wilt meedoen (wandelen/hardlopen maakt niet uit) ben je van harte welkom in team GO NUTS!

Met vriendelijke groet,
Rody Koolhoven

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.