Robert & Petra Onderwater

( 10 km hardlopen )

van totaal € 100 (140%)

Yes, we run against MS!🏃‍♂️🏃‍♀️

Yes, wij doen dit jaar weer mee aan MS Motion! Dit keer voor het eerst in onze eigen woonplaats Almere. Wij lopen 10 kilometer om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar MS. Voor onze lieve zus/schoonzus, die helaas maar al te goed weet hoeveel impact deze ziekte op je leven heeft, en voor al die andere MS-patiënten. Nog altijd is niet bekend waardoor MS wordt veroorzaakt en hoe deze ziekte kan worden genezen. Onderzoek is dan ook hard nodig en daarom is elke kleine bijdrage welkom!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 18 mei
€ 15 Debbie
2019 05 apr
€ 10 Iomhar en Petra
2019 01 apr
€ 50 Frits
2019 01 apr
€ 10 Thea
2019 24 mrt
€ 5 Patricia

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.