Ria en Freek Hilvers

( 20 km wandelen )

van totaal € 250 (306%)

een vuist tegen MS

Gertjan, mijn man is altijd onverminderd positief,ondanks zijn toenemende beperkingen door de MS; ik kan en wil niet anders dan hierin meegaan en zoveel mogelijk geld voor onderzoek tegen MS proberen in te zamelen.

Wie helpt mij mijn doel te bereiken? alle beetjes helpen en jullie maken mij er nog héél veel mensen er super blij mee!

Doneren is heel eenvoudig; klik op de link en het wijst zich vanzelf!

alvast bedankt!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 08 sep
€ 15 Berbel
2018 08 sep
€ 50 joost
2018 08 sep
€ 15 Sascha
2018 07 sep
€ 25 Maaike
2018 06 sep
€ 25 Gerja

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.