Rene Thien

( 10 km hardlopen | Lid van team: De bijzondere bandjes )

van totaal € 50 (110%)

Rene's pagina

Ik loop op 13 april voor het Het Nationaal MS Fonds. Zij dragen financieel bij aan o.a. inovatief wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling van MS en daar zit ik mij graag voor in. Een donatie stel ik zeer op prijs!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 10 apr
€ 10 Marian
2019 10 apr
€ 30 Marc en Sara
2019 09 apr
€ 10 Wil
2019 09 apr
€ 5 Karin

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.