Rene Nijmeijer

( 10 km hardlopen | Lid van team: Twentse strijders tegen MS )

van totaal € 1.000 (132%)

Strijd met mij mee tegen MS

Mijn vader is 25 jaar geleden gestorven aan de gevolgen van MS. Na een ziekteperiode van ongeveer 5 jaar kwam er een einde aan dit oneerlijke gevecht waarin wij een gezonde topvoetballer hebben zien veranderen in een wrak. Dit wil ik iedereen besparen!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2019 26 sep
€ 10 Rick
2019 24 sep
€ 5 Ruud
2019 18 sep
€ 15 Marieke
2019 06 sep
€ 15 Manuela
2019 05 sep
€ 15 André & Elian

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.