Remke Halma

( 5 km hardlopen | Lid van team: Halma Family )

van totaal € 100 (45%)

Lopen voor MS

Ik loop voor mijn vader die MS heeft en voor al die mensen die aan deze verschrikkelijke ziekte lijden. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat er snel een geneesmiddel gevonden wordt of dat deze ziekte straks de wereld uit is!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 15 apr
€ 15 H
2019 15 apr
€ 5 Lex
2019 13 jan
€ 25 Remke

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.