Priscilla Van Norel

( 10 km wandelen | Lid van team: Fuck you MS )

van totaal € 200 (40%)

Deze is voor jou Melanie

Ik loop mee op 19 april omdat mijn nichtje MS heeft. En hoop dat er door meer geld nog meer onderzoek gedaan kan worden naar deze ziekte.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2020 14 mrt
€ 5 wendy
2020 12 mrt
€ 5 Angelique
2020 12 mrt
€ 5 Miranda
2020 12 mrt
€ 5 Monique
2020 12 mrt
€ 10 Herman en Dineke

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.