Paula Maat

( 10 km wandelen )

van totaal € 200 (55%)
Mijn doel 10 km (0% Bereikt)

Ik zet me in! Help jij mee?

Ik zet me in voor stichting MS omdat m'n beste maatje MS heeft. En voor alle anderen die het ook hebben! 

Ik ga 3 oktober samen met hem 10km lopen voor stichting MS, en hoop dat er mensen zijn die willen doneren aan stichting MS! 

Ik help hem de 10km te kunnen uitlopen ondanks zijn MS, Help jij mee door te doneren zodat ze nog meer onderzoeken kunnen doen en de juiste medicatie te kunnen ontwikkelen? 

 

Alvast bedankt namens Martijn en mij! 


  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • Virtual Run

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2021 01 okt
€ 20 Anoniem
2021 25 sep
€ 10 Hendrika
2021 20 sep
€ 10 Anoniem
2021 20 sep
€ 15 Maartje
2021 15 sep
€ 15 Gohalasergifts
2021 20 sep
Nog 13 dagen te gaan! Zondag 3 oktober is het zo ver! We gaan de 10km lopen voor Stichting MS! En dit ga ik samen doen met mijn beste maatje Martijn. Die helaas ook moet ondervinden wat MS inhoud.   In...

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.