Paula Van Ooste

( Anders )

van totaal € 600 (192%)

Never give up!

Momenteel is het 15 jaar geleden dat ik de diagnose MS kreeg. 13 jaar lang heb ik geleefd alsof er niets aan de hand was. Twee jaar terug kwam het besef dat ik niet op deze manier kon doorgaan. Dit voelde als opgeven, alsof ik de strijd had verloren. Wat mij overeind hield in deze periode was mijn dochter van 8 jaar. Ik heb afscheid genomen van mijn ambities, ben gestart met medicatie en wil kunnen leven zonder verdere achteruitgang om er zo lang mogelijk te kunnen zijn voor mijn dochter. Dit gun ik iedere ouder met MS en daarom ga ik lopen om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar MS.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • Anders

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2020 11 aug
€ 50 Cindy
2020 07 aug
€ 10 Nienke
2020 07 aug
€ 25 Anoniem
2020 05 aug
€ 10 Sanne
2020 04 aug
€ 10 Paula

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.