Nathalie Fredriksen

( 5 km hardlopen )

van totaal € 50 (80%)

Nathalie Fredriksen

Het goede doel steunen

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 13 apr
€ 30 Mariette
2019 05 feb
€ 5 Nathalie
2019 05 feb
€ 5 Danielle
2019 05 feb
Mijn motivatie Op 14 april 2019 ga ik 5 kilometer hardlopen voor MS. De reden waarom ik dit wil doen, is in eerste instantie omdat ik zelf graag mee wilde doen aan een hardloopwedstrijd. Ik had zelf geen idee wan...

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.