Najat El Kaaoichi

( 5 km hardlopen | Lid van team: MS Strijders )

van totaal € 200 (15%)

MS Strijders!

Ik kom in actie voor een wereld zonder MS!

In 2017 ben ik gediagnosticeerd, maar heb sinds jaren daarvoor al klachten. Het is een slopende, nare ziekte welke mijn leven veranderd heeft. Ik loop mee om zo mijn bijdrage te leveren aan een toekomst zonder MS. Helpt u mee? Ik ben dankbaar voor elke donatie! Bedankt❤️

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2021 24 apr
€ 30 Najat

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.