Najat El Kaaoichi

( 5 km hardlopen | Lid van team: Strijders tegen MS )

van totaal € 300 (83%)

Strijders tegen MS

In 2017 ben ik gediagnosticeerd, maar heb sinds jaren daarvoor al klachten. Het is een slopende, nare ziekte die mijn leven veranderd heeft. Ik loop mee om zo mijn bijdrage te leveren aan een toekomst zonder MS. Helpt u mee? Ik ben dankbaar voor elke donatie! Bedankt❤️

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2019 21 jan
€ 25 Anoniem
2019 19 jan
€ 15 Anneke
2019 16 jan
€ 25 Anoniem
2018 27 dec
€ 10 Ashvin
2018 24 dec
€ 20 Myra

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.