Nadia Bloemendaal

( 5 km hardlopen | Lid van team: MS can kiss my ass )

van totaal € 500 (37%)

Doei MS!

MS is stom. Het probeert je leven over te nemen, de toekomst wordt ineens onzeker en je begint je af te vragen of je over een paar jaar nog dezelfde dingen kan als vandaag. Maar de MS houdt mij niet tegen! Ik krijg goeie medicatie en kan daardoor in een goede conditie blijven. Maar om daadwerkelijk te kunnen genezen van deze stomme ziekte is geld nodig voor onderzoek .. Dus doneer ook en help MS de wereld uit!!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 11 mei
€ 30 Hans en Pauline
2019 06 apr
€ 140,40 Jolanda
2019 05 feb
€ 15 Nadia

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.