Monique Tichelaar

( 5 km wandelen | Lid van team: One Love )

van totaal € 200 (7%)

Samen nóg sterker tegen MS

Vorig jaar hebben we als team One Love voor het eerst meegedaan aan MS motion. Arisha, mijn vrouw, heeft nu 7 jaar MS. Ik was onder de indruk van de vele mensen die zich inzetten voor het Nationaal MS Fonds en de sfeer die er was, was zo mooi. Ik weet hoe belangrijk dit evenement voor Arisha is. De reden dat ik weer mee doe aan MS motion, is in de eerste plaats om haar te steunen, maar ook zeker voor alle andere mensen met MS. Steunen jullie mij in de strijd tegen MS?

Alvast bedankt! 

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 28 mrt
€ 15 Femke

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.