Monique Kok

( 5 km wandelen | Lid van team: MS Blockers!  )

van totaal € 1.500 (3%)

Leefbaar léven met MS

Zelf ben ik  MS patient sinds 2013,   Maar als ik de op langer termijn terug kijk kan het niet anders dat dit al langer langzaam een kleine rol in mijn leven was.  Na toch wel een paar zware en moeilijke jaren waarin vooral de acceptatie een dingetje bleef gaat het sinds dit jaar,  2018 zo goed dat dit mijn eerste stabiele jaar zonder prednison is, Hopelijk mag in 2019 en de jaren daarna deze stabiele lijn zich voorzetten en kan ik het feit dat ik definitief aan de MS remmende medicatie moet nog uitstellen.    

 

MS is tot op heden nog altijd een ongeneeslijke aandoening / ziekte en aangezien onderzoek naar MS ontzettend veel geld kost wil ik me graag inzetten voor zover ik kán  om daar een steentje aan bij te dragen.  Vooral omdat mijn en döe toekomst van elke andere MS Strijder onzeker is en we helaas nooit kunnen voorspellen of het nog slechter kan gaan worden is er veel onderzoek naar goede remmende medicijnen nodig en hopelijk ooit ook een definitieve genezing. 

 

Help jij ons ook mee?

 

Namens ons allen:    BEDANKT! 

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Afgesloten

2019 05 apr
€ 5 3xF
2019 03 apr
€ 10 Anoniem
2019 21 mrt
€ 5 Vlugge
2019 21 mrt
€ 10 Sanne
2019 26 feb
€ 10 Harmen & Mariëlle

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.