mirjam de reus

( 5 km wandelen )

van totaal € 250 (129%)

step by step

Door mee te doen aan Msmotion, kan ik mijn persoonlijke doelen aan een groter doel verbinden.  En dat is mooi! Ik loop door rugklachten slecht, maar wil mijn grenzen hier in proberen te verleggen. Mijn zusje heeft MS en ik wil graag bijdragen aan onderzoek, om haar en anderen te steunen. 

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 10 mei
€ 5 Susanne
2019 10 mei
€ 5 Clara
2019 05 mei
€ 15 Anoniem
2019 16 apr
€ 10 Paula
2019 15 apr
€ 15 Helma

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.