Milou Van der Wende

( 5 km wandelen | Lid van team: De Bende )

van totaal € 200 (22%)

Kilometers tegen MS

MS is een slopende ziekte, eentje die recentelijk mijn lieve vriendinnetje Ilse heeft getroffen. Maar in plaats van in zak en as te zitten, namen zij en haar vriend een lief hondje in huis, en nu maakt ze elke dag de heerlijkste wandelingen! Maar zonder geld voor onderzoek en medicijnen kunnen natuurlijk geen verdere stappen worden gezet! Heb je wat centjes over, denk er dan alsjeblieft overna om wat te doneren. Want met elke euro zijn we een stap dichterbij een strijdmiddel tegen MS!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 24 feb
€ 15 Gerna
2019 23 feb
€ 10 Anoniem
2019 23 feb
€ 10 Anoniem
2019 23 feb
€ 10 Milou

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.